Icon

Sekretesspolicy för spelaslotonline.com

På spelaslotonline.com, tillgänglig från spelaslotonline.com, är en av våra huvudprioriteringar integriteten av våra besökare. Detta dokument med sekretesspolicy innehåller typer av information som samlas in och inspelad av spelaslotonline.com och hur vi använder det.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår sekretesspolicy, tveka inte för att kontakta oss.

Denna integritetspolicy gäller endast våra onlineaktiviteter och är giltig för besökare på vår webbplats med gäller den information som de delat och/eller samlar in på spelaslotonline.com. Denna policy är det inte tillämplig på all information som samlas in offline eller via andra kanaler än denna webbplats.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du härmed till vår sekretesspolicy och samtycker till dess villkor.

Information vi samlar in

Den personliga information som du ombeds att tillhandahålla och skälen till varför du ombeds att tillhandahålla det kommer att göras klart för dig när vi ber dig att tillhandahålla din personliga information.

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig som ditt namn, e-post adress, telefonnummer, innehållet i meddelandet och/eller bilagor som du kan skicka till oss och alla andra information som du kan välja att tillhandahålla.

När du registrerar dig för ett konto kan vi be om din kontaktinformation, inklusive saker som t.ex namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Hur vi använder din information

Vi använder informationen vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:

  • Tillhandahålla, driva och underhålla vår webbplats
  • Förbättra, anpassa och utöka vår webbplats
  • Förstå och analysera hur du använder vår webbplats
  • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet
  • Kommunicera med dig, antingen direkt eller genom någon av våra partners, inklusive för kunden tjänst, för att förse dig med uppdateringar och annan information som rör webbplatsen och för marknadsföring och marknadsföringsändamål
  • Skicka dina e-postmeddelanden
  • Hitta och förhindra bedrägerier

Loggfiler

spelaslotonline.com följer en standardprocedur för att använda loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöka webbplatser. Alla värdföretag gör detta och är en del av värdtjänsternas analys. Informationen som samlas in av loggfiler inkluderar internetprotokoll (IP)-adresser, webbläsartyp, Internetleverantör (ISP), datum- och tidsstämpel, referens-/utgångssidor och eventuellt antalet klick. Dessa är inte det kopplat till all information som är personligt identifierbar. Syftet med informationen är för analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörelser på webbplatsen och samla in demografisk information.

Sekretesspolicyer för Advertising Partners

Du kan konsultera den här listan för att hitta sekretesspolicyn för var och en av annonspartnerna spelaslotonline.com.

Tredjeparts annonsservrar eller annonsnätverk använder teknik som cookies, JavaScript eller webbsignaler som används i sina respektive annonser och länkar som visas på spelaslotonline.com, som skickas direkt till användarnas webbläsare. De får automatiskt din IP-adress när detta inträffar. Dessa teknologier används för att mäta effektiviteten av deras reklamkampanjer och/eller för att personalisera reklaminnehållet som du ser på webbplatser som du besöker.

Observera att spelaslotonline.com inte har tillgång till eller kontroll över dessa cookies som används av tredjepartsannonsörer.

Tredje parts sekretesspolicy

spelaslotonline.coms integritetspolicy gäller inte andra annonsörer eller webbplatser. Det är vi alltså råder dig att konsultera respektive sekretesspolicy för dessa tredjepartsannonsservrar för mer detaljerad information. Det kan innehålla deras praxis och instruktioner om hur man väljer bort vissa alternativ.

Du kan välja att inaktivera cookies genom dina individuella webbläsaralternativ. För att veta mer detaljerat information om cookiehantering med specifika webbläsare, den finns på webbläsarnas respektive webbplatser.

CCPA-sekretessrättigheter (sälj inte min personliga information)

Under CCPA, bland andra rättigheter, har konsumenter i Kalifornien rätt att:

Begär att ett företag som samlar in en konsuments personuppgifter avslöjar kategorierna och specifika bitar av personuppgifter som ett företag har samlat in om konsumenter.

Begär att ett företag raderar all personlig information om konsumenten som ett företag har samlat in.

Begär att ett företag som säljer en konsuments personuppgifter inte säljer konsumentens personuppgifter.

Om du gör en begäran har vi en månad på oss att svara dig. Om du vill träna någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

GDPR Dataskyddsrättigheter

Vi vill se till att du är fullt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare är berättigad till följande:

Rätten till åtkomst – Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter. Vi kan debitera dig en liten avgift för denna tjänst.

Rätten till rättelse – Du har rätt att begära att vi korrigerar all information du tror är felaktig. Du har också rätt att begära att vi fyller i den information du tror är ofullständig.

Rätten till radering – Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, under vissa omständigheter villkor.

Rätten att begränsa behandlingen – Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.

Rätten att invända mot behandling – Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter data, under vissa förutsättningar.

Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att vi överför de uppgifter vi har samlas in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa villkor.

Om du gör en begäran har vi en månad på oss att svara dig. Om du vill träna någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.